Maatregelen omtrent Corona

Het COVID-19 virus treft iedereen en ook onze B&B. In oktober 2019 zijn wij op proef gestart met de B&B. Via Airbnb en Booking.com kregen we boven verwachting de één na de andere reservering binnen. Vlak nadat wij officieel van start zijn gegaan, brak het Corona virus uit en werden er overheidsmaatregelen aangekonigd. Na de eerste persconferentie kwamen diverse annulering binnen. Dat was wel even slikken. Hoe nu verder?

We zijn begonnen via Airbnb en Booking.com en hebben het verzoek gekregen via deze partners om aan de hygiëne protocollen te voldoen. Na het lezen van deze ‘extra’ hygiëne maatregelen zagen wij al snel dat het ons niet al te veel extra werk zou brengen. Het reinigen en desinfecteren van alle ruimtes was al een belangrijk aandachtspunt voor ons!

Wat is anders?

Wel hebben wij besloten, gezien de 1,5 meter afstand tot elkaar en het sluiten van de horeca dat, zolang de huidige Corona maatregelen gelden, wij gasten exclusief zullen ontvangen (daarom maar één kamer per keer verhuren) en op alle dagen zullen koken voor onze gasten. De lokale restaurants bezorgen overigens ook, dus eten bestellen is ook een optie! Het is afwachten… Natuurlijk hopen wij snel weer meer gasten te mogen ontvangen, maar zolang het nodig is gaan ook voor ons gezondheid en veiligheid voorop en doen we er alles aan om onze gebruikelijke gastvrijheid net zo in te vullen als wij voor Corona gedaan hebben.

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl