De Smederij een kuuroord

Wist je dat je in Amerongen echt tot rust kan komen? Weg van de drukke stad en terug in de natuur! Van oudsher kwamen edellieden en welgestelden al graag naar het pittoreske Amerongen voor rust, schone lucht en de natuur. Vroeger kwam men naar Oranjestein, een herstellingsoord. Nu kom je naar B&B De Smederij ; )

Gelegen in de oude dorpskern van Amerongen nabij het kasteel en andere monumenten. De meeste panden staan vlak aan de weg, maar hebben grote achtertuinen met oude bomen, zoals walnoot en rode beuk. Vanuit het dorp wandel je direct de veelzijdige natuur in. Ook bij De Smederij kan je goed vertoeven. Nu al zijn we druk bezig om de prachtige tuin zomerklaar te maken. Onze tuin heeft diverse terrassen en achterin een heerlijke Spa Jacuzzi en buitendouche.

Wat kunnen onze gasten verwachten?

Deze zomer komen de platanen weer in bloei en zullen we heerlijke hangstoelen gaan ophangen, zodat je ook een ontspannen plekje in de schaduw kunt vinden. In een later stadium willen we een Barrel sauna gaan realiseren, tegenover de jacuzzi. Nu is daar nog ons zonneterras. Hier gaan wij deze zomer lavendel planten. Er komt ook een groenten- en kruidentuin met daarbij een picknicktafel en een barbecue. Tot slot willen wij nog een stukje van ons terras gaan overkappen en daar een buitenbar creëren, waarvandaan we in de toekomst het ontbijt kunnen verzorgen en voldoende koelastruimte tot onze beschikking hebben voor lekkere koude drankjes en hapjes in de zomer.

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl