versoepeling corona

Op 6 mei heeft het kabinet een persconferetie gegeven, waar versoepeling van een aantal Corona maatregelen uit naar voren zijn gekomen. Op basis van deze versoepeling en vanwege de mogelijkheid om in onze B&B op 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen verblijven, hebben wij besloten weer met twee kamers open te gaan. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om het verblijf zo verantwoord mogelijk en in lijn met de Corona maatregelen te laten verlopen. Wat kunnen onze gasten van ons verwachten?

Allereerst zullen wij ons blijven houden aan de strikte hygiënemaatregelen. We zullen alle ruimtes en oppervlaktes niet alleen grondig schoonmaken, maar ook desinfecteren. Wij zullen de kamers na gebruik goed ventileren en dan pas gaan reinigen en gereed maken voor nieuwe gasten. We wassen regelmatig onze handen en gebruiken desinfecterende gel. Eten en drinken bereiden en serveren wij met handschoenen aan. Tevens houden wij 1,5 meter afstand van onze gasten. 

Voor onze gasten staat er desinfecterende handgel en alcoholspray klaar in de living. We vragen de gasten deze te gebruiken in de gemeenschappelijke ruimtes. In de living kan voldoende afstand tot elkaar genomen worden, ook wanneer er vier gasten tegelijk verblijven. Wel kunnen wij ontbijt en diner in aparte ruimtes verzorgen, zodat gasten die niet bij elkaar horen en toch in een eigen ruimte willen verblijven hier mogelijkheid toe hebben.

In onze tuin zijn diverse terassen en zitgelegenheden, met mooi weer kan hier gegeten worden. De Spa jacuzzi blijft voor onze gasten beschikbaar vanaf 11.00 uur. Helaas kan deze momenteel niet gezamelijk gebruikt worden. We stemmen het gebruik daarom graag af met onze gasten en zullen de jacuzzi tussentijds reinigen.

Tot slot: Wil je graag bij ons komen overnachten, maar krijg je verkoudheidsklachten? Dan schuiven we de reservering liever op naar een ander moment. Als wij als hosts klachten krijgen, zullen we je daar over informeren. In goede gezondheid kijken we uit naar een mooie zomer!

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl