Home > >

Ervaringen van onze gasten

Ron en Patricia, februari 2021

Wat een gastvrijheid en passie in de Smederij. Prachtige locatie, smaakvol verbouwd en verzorgde kamers voorzien van verse bloemen. Aan niets ontbreekt het. Jacuzzi, sauna, bubbels, private dining, fitnessruimte, open haard, pantry, LPs, kaarsjes, muziek, etc,...
Chapeaux!!!! Wij hebben genoten.

Hanneke en Ron, november 2020

Gisteren terug gekomen van een prachtig lang weekend Amerongen en omgeving. Wat hebben wij vier dagen genoten van de mooie wandelingen en fietsroutes bij jullie in de omgeving.
Maar vooral, wat hebben wij een ontspannen en verzorgde tijd bij jullie mogen doorbrengen. Jullie huis is zo prachtig en straalt zo'n fijne sfeer uit. Jullie zijn zo lief, warm en attent en hebben ons echt in de watten gelegd met heerlijk ontbijt, smaakvolle
diners en heerlijke wijnen en port. De slaapkamer en badkamer zijn keurig netjes, heerlijke bedden en een supermoderne badkamer.
We genieten nog na van de ontspannen sfeer en de prachtige muziek die jullie huis vulde.
Nogmaals ontzettend bedankt voor deze prachtige ervaring en we komen zeker nog een keer terug.

Annemarie en Ronald, november 2020

We hebben enorm genoten van ons verblijf bij de Smederij. Marije en Arthur weten een heel ontspannen, warme sfeer neer te zetten. Het huis en de tuin zijn adembenemend, het eten en de wijnen van geweldige kwaliteit en het gezelschap van de hosts, Zino en Bloom is hartverwarmend. De omgeving is perfect voor mountainbiken en wandelen. Dit smaakt naar meer, wij komen zeker terug!

Esther, september 2020

Aanrader! Gastvrijheid super, echt even een korte vakantie. Aandacht voor details. Van jacuzzi tot openhaard en platenspeler. Alles aan details tot in de puntjes perfect.

Charlotte, juli 2020

Wij zijn ontzettend gastvrij ontvangen bij B&B De Smederij. Arthur en Marije zijn hele warme lieve mensen die er alles aandoen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De kamers waren heerlijk en ook het eten was top! Wij bevelen de B&B van harte aan en komen graag een keer terug!
Bedankt!

Annewil, juli 2020

Aan de hand vd fotos en recensies hadden we al een mooie plek verwacht. Bij aankomst werden onze verwachtingen overtroffen. Het ontvangst was warm en enthousiast, we voelden ons enorm welkom. De gastvrijheid van Arthur & Marije is subliem. De 2 nachten weg voelden voor ons echt als een minivakantie en het prachtige verblijf met heerlijke tuin maakte het voor ons een buitenland ervaring. Een enorme aanrader!

Yvonne, juni 2020

Wij wilden in Corona tijd toch ons 25-jarig huwelijksjubileum op gepaste wijze vieren en dus 2 nachten bij de Smederij geboekt. Wat een voltreffer was dat! Arthur en Marije hebben onze stoutste verwachtingen zeker overtroffen. Het prachtig aangeklede huis en tuin met oog voor detail, de gastvrijheid, het culinaire feestje met bijbehorende mooie wijnen, de fantastische ontvangst met de persoonlijke touch voor ons huwelijksjubileum, de heerlijke jacuzzi onder de sterrenhemel, het decadente ontbijt met verse lekkernijen in overvloed en zelfs Bloom, de hond........ ALLES was Genieten! Daarbij ook nog eens een prachtige omgeving en natuur, dus wij waren echt ongelofelijk blij dat we hier in Amerongen bij de Smederij waren beland. Arthur en Marije bedankt voor alles en zeker tot ziens.

Wendy, mei 2020

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad. Mooie accommodatie met prachtige tuin met ligstoelen en heerlijke jaccuzi. Arthur en Marije zijn zeer gastvrij en verzorgend. Ze hebben een heerlijk 3-gangen menu voor ons gemaakt en ons volledig in de watten gelegd. Het ontbrak ons aan niets. Zeker een aanrader als je eens lekker wilt ontspannen.

Wieke, april 2020

Wat een prachtige locatie! We zijn meer dan gastvrij ontvangen en we echt enorm in de watten gelegd. De jacuzzi is ook heerlijk en staat in een prachtige tuin met lekkere ligbedden. Vreselijk genoten!

Tom, april 2020

Wat een geweldig nachtje hebben we mogen genieten. Alles 100% Corona proof, geweldige tuin met jacuzzi onder de sterrenhemel en een prachtig huis. Attent aanbod om voor ons te koken, heerlijk in de tuin gegeten. Nog nooit zo'n uitgebreid paasontbijt gehad!

Marc, februari 2020

Arthur en Marije zijn echt toppers. We hebben een zeer ontspannen verblijf gehad, waarbij Arthur en Marije op een natuurlijke manier zich inzetten voor hun gasten. Heerlijk genoten van de ambiance, hun dienstbaarheid en een heerlijk ontbijt. Ons verblijf was echt zeer goed! Wat een mooi verblijf en mooie mensen!

Bas, maart 2020

Arthur en Marije hebben een super locatie, waar ze samen de gasten een top ervaring geven. Vol passie en met heerlijk eten staan ze klaar voor hun gasten. Zeker een aanrader en om zelf eens naar terug te gaan.

Gert-Jan, maart 2020

Beste Arthur en Marije, We hebben genoten van jullie geweldige B&B. Oog voor detail en van ‘s morgensvroeg tot ‘s avonds laat gezelligheid gecreëerd dmv kaarsjes, een haardje, cava en lekkernijen wanneer je het niet verwacht. En meedenkend om het verrassingseffect voor je partner te versterken. Daarnaast in de ochtend ook een geweldig uitgebreid ontbijt. Alleen al hoe Arthur zijn vers gemaakte smoothie omschrijft zegt al genoeg. Kortom, een fijn verblijf. Met mensen die plezier hebben in het verrassen van gasten. Zeker een aanrader dus. Dank Arthur en Marije voor het fijne weekend.

Pim, februari 2020

Een gevoel van 'thuis komen'. Arthur & Marije weten met hun schitterende B&B en gastvrijheid een hele fijne plek voor hun gasten te creëren. Met een heerlijk bed, mooie kamers en een super lekker ontbijt maken zij dit tot een plekje waar je eigenlijk niet weg wil. En dan ook nog in het mooie Amerongen nabij het landgoed middenin de Utrechtse Heuvelrug. Helemaal perfect!

Jannis, januari 2020

A really cool house and comfortable rooms, everything beautifully designed with lots of love to details and art, two adorable and attentive superhosts, great & delicious food, a wonderful atmosphere, many little extra somethings by the hosts you wouldn’t expect, a nice village and a beautiful surrounding nature made our stay a great experience and a definite recommendation. 

Rianne, december 2019

Als je op zoek bent naar een sfeervolle B&B waar je volledig in de watten wordt gelegd, moet je hierheen! De ruimtes zijn heel fijn en sfeervol. Arthur en Marije zorgen super goed voor je en denken aan alles! Wij hadden onze kleine baby mee (4,5 mnd), er stond een bedje, aankleedkussen en zelfs een badcape! Hoe leuk! Ook aan babydoekjes was gedacht. En op vrijdagavond kun je mee eten, zeer voortreffelijk! En het ontbijt... gewoon te lekker! Kortom meer dan top! Dank voor alle service!

Christof, november 2019

Een formidabel verblijf voor wie rust en beslotenheid zoekt. Voor veganisten ook een aanrader. Verbazingwekkend pittoresk dorpje, maar vooral super host.

Ronald, oktober 2019

Zelden geef ik 5 sterren, maar deze plek is dat helemaal waard. Prachtige, stijlvolle plek in hartje Amerongen. Mooi verzorgd, goede bedden en een fenomenaal goed ontbijt. Tel daarbij de gastvrijheid van Arthur en Marije op en je hebt een prachtige plek om te verblijven. Van harte aanbevolen.

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl