Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Kamers

Bekijk onze B&B

Reserveer een kamer

Smidse 1

De combinatie van design, authentieke elementen en romantiek kenmerken deze kamer. Deze ruime kamer is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een tweepersoons-bed (160X200), televisie, WiFi, douche, wastafel, toilet, kledingkast en bureau. Alle benodigde toiletartikelen zijn aanwezig. Je hebt tevens de beschikking over onze speciale gasten-living, de Fit & Relax ruimte en de tuin. Het bed is standaard opgemaakt met lits-jumeaux dekbed. Dit kan op verzoek worden aangepast naar afzonderlijke  eepersoons dekbedden. Slaap je liever apart of kom je met extra gezelschap? In de Fit & Relax ruimte kan op aanvraag gebruik worden gemaakt van het extra tweepersoons of eenpersoons logeerbed.

Smidse 2

Deze sfeervolle kamer is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een tweepersoons-bed (160X200), televisie, WiFi, aparte badkamer (privé) met douche, dubbele wastafel en toilet, ruime kledingkast en bureau. Alle benodigde toiletartikelen zijn aanwezig. Je hebt tevens de beschikking over onze speciale gasten-living, de Fit & Relax ruimte en de tuin. Het bed is standaard opgemaakt met lits-jumeaux dekbed. Dit kan op verzoek worden aangepast naar afzonderlijke  eepersoons dekbedden. Slaap je liever apart of kom je met extra gezelschap? In de Fit & Relax ruimte kan op aanvraag gebruik worden gemaakt van het extra tweepersoons of eenpersoons logeerbed.

Living

Speciaal voor onze gasten hebben wij een plek gecreëerd waar je kunt relaxen. Deze ruimte is gelegen op de begane grond en is van alle gemakken voorzien. De authentieke bedstede is omgebouwd tot bibliotheek en pantry met koelkast. Koffie, thee, vers fruit en diverse lekkernijen zijn tot je beschikking in de pantry. Je kunt hier bordspelletjes spelen, lezen, borrelen, plaatjes draaien. In de herfst en winter steken we op verzoek de open haard voor je aan.

Fit & Relax

Deze ruimte hoort bij onze wellness en noemen wij de fit & relax ruimte. Je kunt er sporten, mediteren of aan yoga doen. Tevens vind je hier onze infrarood sauna. Deze ruimte wordt ook gebruikt door onze professionele masseurs bij het 'Wellness Arrangement'. Een massage is ook los te boeken. Vraag ons bij aankomst naar de beschikbaarheid.

Tuin

In onze prachtige besloten diepe tuin ervaar je mediterraanse rust. De tuin is vrij toegankelijk voor onze gasten. Er zijn diverse lounge-, zon- en zitgelegenheden, omringd door hoge beukenhagen, oude platanen, olijfbomen en diverse bloemen en planten. Achterin de tuin kan je genieten van onze heerlijke spa jacuzzi en buitendouche met voldoende privacy. ’s Avonds gaan de barbecue en de vuurkorf regelmatig aan. Met mooi weer verzorgen wij desgewenst een heerlijk uitgebreid ontbijt op het terras.

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl