Huisregels

Inchecken: Op de dag van aankomst ben je vanaf 14:30 uur van harte welkom. Op de dag van vertrek is de kamer beschikbaar tot 11:30 uur. 

Toegangkelijkheid: Gasten hebben vrij toegang tot de gasten-living, de hal, het trappenhuis, fit&relax, het toilet op de begane grond en de tuin. Overige ruimtes (zoals de wijnkelder) zijn toegangkelijk in overleg.

Wellness: We verzoeken onze gasten voorafgaand te douchen i.v.m. de hygiene en badslippers te dragen. Het dragen van badkleding in de jacuzzi is toegestaan, mits de badkleding voor gebruik wordt uitgespoeld of je deze tijdens het douchen draagt. Dit omdat eventuele zeepresten of wasverzachter de waterbalans kan verstoren. Wij garanderen jullie privacy tijdens het gebruik van de spa jacuzzi en infraroodsauna. Drankjes mogen genuttigd worden in de spa, hier zijn speciale plastic glazen voor te gebruiken. Etenswaren zijn niet toegestaan. De jacuzzi kan per dagdeel worden gereserveerd en op verzoek zetten we de infraroodsauna voor je aan. Vooraf reserveren van de jacuzzi en/of de infrarood sauna is verplicht.

Roken: De Smederij en onze tuin zijn rookvrij. Roken kan desgewenst wel aan de zijkant van ons pand. We houden graag rekening met al onze gasten. Stem dan ook graag met ons af.

Kinderen: Onze B&B is geschikt voor baby's tot 6 maanden en kinderen vanaf 5 jaar. Tussenliggende leeftijden zijn bespreekbaar.

Huisdieren: Kleine rustige honden zijn alleen bij voorafgaande afstemming welkom in onze B&B, grote of meerdere honden in overleg. Honden verblijven alleen op de kamer. Ze zijn ook welkom in de gasten-living of in de tuin, in overleg met de andere gasten die op dat moment bij ons overnachten. Onze B&B is helaas niet geschikt voor honden die blaffen of erg onrustig zijn of voor andere soorten huisdieren. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Voor 8:30 uur in de ochtend en na 23:00 uur in de avond verwachten we dat het rustig is in onze B&B en verzoeken wij onze gasten hier rekening mee te houden. 

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl