Huisregels

Inchecken: Op de dag van aankomst ben je vanaf 15:00 uur van harte welkom. Op de dag van vertrek is de kamer beschikbaar tot 11:00 uur. 

Toegangkelijkheid: Gasten hebben vrij toegang tot de gasten-living, de hal, het trappenhuis, fit & relax ruimte, het toilet op de begane grond en de tuin. Overige ruimtes (zoals de wijnkelder) zijn toegangkelijk in overleg.

Wellness: We verzoeken onze gasten voorafgaand te douchen i.v.m. de hygiene en badslippers te dragen. Het dragen van badkleding in de jacuzzi is toegestaan, mits de badkleding voor gebruik wordt uitgespoeld of je deze tijdens het douchen draagt. Dit omdat eventuele zeepresten of wasverzachter de waterbalans kan verstoren. Wanneer je met drie of vier personen gebruik maakt van de jacuzzi is dit mogelijk tot 18.00 uur, avonden mogelijk in overleg. Drankjes mogen genuttigd worden in de spa, hier zijn speciale plastic glazen voor te gebruiken. Etenswaren zijn niet toegestaan. De jacuzzi kan per dagdeel worden gereserveerd en op verzoek zetten we de infraroodsauna voor je aan. Vooraf reserveren van de jacuzzi en/of de infrarood sauna is verplicht. Wij garanderen jullie privacy tijdens het gebruik van de spa jacuzzi en infraroodsauna.

Auto: Voor de garage hebben wij speciaal voor onze gasten een met camerabewaakte parkeerplaats, die geschikt is voor twee auto's. We stellen het op prijs als onze gasten de auto zoveel mogelijk links en rechts voor de garage parkeren. 

Fietsen: Er kunnen fietsen geplaatst worden in onze garage of achter in de tuin onder het afdak. I.v.m. brandveiligheid verzoeken wij de accu's van elektrische fietsen niet op de kamers te laden, maar hiervoor de stroomvoorziening onder het afdak te gebruiken. 

Open haard: Wij steken de haard op verzoek voor je aan en houden deze ook brandend. Wij verzoeken onze gasten om niet zelf met houtblokken/het vuur aan de gang te gaan en het te melden indien de haard niet naar behoren brandt. Ben je een ervaren stoker, stem dan graag even met ons af. We vragen een bijdrage voor het open haard hout van €10,00 per dagdeel.

Roken: De Smederij is GEHEEL rookvrij, ook in onze tuin is het niet de bedoeling dat er gerookt wordt. 

Kinderen: Onze B&B is niet geschikt voor verblijf met kleine kinderen. In overleg zijn baby's tot 6 maanden en kinderen vanaf 6 jaar welkom. 

Huisdieren: Kleine rustige honden zijn alleen bij voorafgaande afstemming welkom in onze B&B, grote of meerdere honden in overleg. In de hal, gasten living, het trappenhuis en de entree naar de tuin verzoeken we om de hond aan de lijn te houden. De tuin is volledig omheind, hier mogen honden losgelaten worden. Onze B&B is helaas niet geschikt voor honden die blaffen of erg onrustig zijn, of voor andere soorten huisdieren. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Voor 8:30 uur in de ochtend en na 23:00 uur in de avond verwachten we dat het rustig is in onze B&B en verzoeken wij onze gasten hier rekening mee te houden. 

 

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl