Tarieven

Overnachting:
Verblijf twee overnachtingen in Smidse 1 of Smidse 2 voor € 115,00 per nacht, inclusief gebruik van de living met open haard en de pantry (koffie, thee, cup a soup, fruit, chocola en muntwater/limonade inbegrepen) en tevens kun je vrij gebruik maken van de fitness ruimte. Verblijf je meer dan twee nachten, dan betaal je € 105,00 per nacht. Zondag tot donderdag is het ook mogelijk om een enkele overnachting bij ons te boeken voor € 145,00. Schoonmaakkosten en btw zijn inbegrepen. Onze tarieven zijn exclusief toeristenbelasting. Kijk voor leuke aanbiedingen of meerdaags verblijf bij onze arrangementen. In het weekend kunt u vanaf twee nachten bij ons reserveren. In overleg is er voor één nacht soms een uitzondering te maken.

Ontbijt:
Wij serveren met heel veel plezier een zeer uitgebreid Smederij Ontbijt voor € 14,50 per persoon. Een klein ontbijt voor € 7,50 per persoon behoort ook tot de mogelijkheden, dit is ons Petit Dejeuner. Tevens serveren wij een luxe Champagne Ontbijt voor € 22,50 per persoon. Natuurlijk houden wij graag rekening met speciale (dieet)wensen. Het ontbijt serveren wij in de living en bij mooi weer desgewenst in de tuin. Het smederij ontbijt en petit dejeuner kunnen we ook op de kamer serveren.

Private Dining:
Wij koken op vrijdagavond een heerlijke dagschotel inclusief een bijpassende salade en stokbrood met smeersels voor € 17,50 per persoon. Je kunt ook genieten van ons Smederij driegangenmenu voor € 32,50 per persoon. 

Wellness:
Geniet tijdens je verblijf van de heerlijke Spa Jacuzzi en Infrarood Sauna voor € 15,00 per persoon per nacht, inclusief badjas, badhandoek en badslippers. De jacuzzi is exclusief per dagdeel te gebruiken (ochtend, middag of avond). De infrarood sauna zetten we op verzoek voor je aan inclusief aromatherapie. 

Fietsen:
In samenwerking met onze locale partners kunnen we een gewone fiets aanbieden voor € 10,00 per dag. Wil je een mountainbike (inclusief vignet) of e-bike huren, dan kan dit voor € 25,00 per dag.

Huisdieren:
Kleine rustige honden zijn alleen bij voorafgaande afstemming welkom in onze B&B, grote of meerdere honden graag in overleg. Per hond rekenen wij € 15,- per verblijf, inclusief bedje, bakje en botje. Honden verblijven alleen op de kamer. Ze zijn meer dan welkom in de gasten-living of in de tuin in overleg met de andere gasten die op dat moment bij ons overnachten. Onze B&B is helaas niet geschikt voor honden die blaffen of erg onrustig zijn of voor andere soorten huisdieren.

Paarden:
Nabij de B&B ligt landgoed Zuylestein, waar onze IJslandse paarden staan. Wij hebben een speciale paddock voor gastpaarden, te gebruiken voor € 10,00 per paard, inclusief water en ruwvoer.

Extra bed/extra persoon:
Onze kamers zijn ingericht voor twee personen. In de Fit & Relax ruimte beschikken wij over extra bedden. Op aanvraag kan hier gebruik van worden gemaakt. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt dit € 35,00 per nacht, en bij 12 jaar en ouder € 55,00 per nacht. Er is een tweepersoons en eenpersoons logeerbed aanwezig.  Er is geen extra badkamer beschikbaar, je kunt de eigen badkamer delen of er kan gebruik worden gemaakt van het toilet op de begane grond. In Smidse 1 is er mogelijkheid voor een campingbedje, dat wij plaatsen inclusief beddengoed voor € 15,00 per nacht. Onze B&B is geschikt voor baby's tot 6 maanden en kinderen vanaf 5 jaar, tussenliggende leeftijden bespreekbaar. 

* Op feestdagen kunnen de tarieven afwijken. Neem contact met ons op, voor meer informatie.

Ervaringen van onze gasten

Yvonne, juni 2020

Wij wilden in Corona tijd toch ons 25-jarig huwelijksjubileum op gepaste wijze vieren en dus 2 nachten bij de Smederij geboekt. Wat een voltreffer was dat! Arthur en Marije hebben onze stoutste verwachtingen zeker overtroffen. Het prachtig aangeklede huis en tuin met oog voor detail, de gastvrijheid, het culinaire feestje met bijbehorende mooie wijnen, de fantastische ontvangst met de persoonlijke touch voor ons huwelijksjubileum, de heerlijke jacuzzi onder de sterrenhemel, het decadente ontbijt met verse lekkernijen in overvloed en zelfs Bloom, de hond........ ALLES was Genieten! Daarbij ook nog eens een prachtige omgeving en natuur, dus wij waren echt ongelofelijk blij dat we hier in Amerongen bij de Smederij waren beland. Arthur en Marije bedankt voor alles en zeker tot ziens.


Marc, februari 2020 Arthur en Marije zijn echt toppers. We hebben een zeer ontspannen verblijf gehad, waarbij Arthur en Marije op een natuurlijke manier zich inzetten voor hun gasten. Heerlijk genoten van de ambiance, hun dienstbaarheid en een heerlijk ontbijt. Ons verblijf was echt zeer goed! Wat een mooi verblijf en mooie mensen!
Lees meer ervaringen

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl