Werken, vergaderen en overnachten op een unieke locatie!

Zakelijk verblijf

Onze prachtige locatie is centraal gelegen in Nederland en beschikt naast B&B over kantoor en vergaderruimte. Door de unieke ligging in de historische dorpskern van Amerongen, omringd door bossen en uiterwaarden is onze locatie bij uitstek geschikt voor zakelijk verblijf van 1-5 personen. Werken, wandelen, vergaderen, overnachten en er even tussenuit!

We hebben overdag een rustige werkruimte beschikbaar en je hebt toegang tot al onze faciliteiten, zoals de living met pantry waar je koffie, thee en andere versnaperingen kunt gerbuiken en de Fit & Relax ruimte voor yoga, meditatie en fitness. Onze wellness is apart bij te boeken. 

Een zakelijk verblijf is mogelijk van maandag tot vrijdag en verzorgen wij inclusief ontbijt. Je ontvangt van ons een factuur per e-mail. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen en eventueel aanvullend vergader arrangement. Vraag ons naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Vergader arrangement

In onze rustige business lounge is het mogelijk een vergadering, workshop of training te organiseren tot 10 personen. Wij verzorgen een royale koffiepauze en/of lunch, een flipover en eventueel beamer. 

Contact

B&B De Smederij
Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 41a
3958 CA Amerongen

telefoonnummer: +31 6 81517440
e-mailadres: info@desmederij-amerongen.nl